×

Compartiment Boli infectioase -COVID-19

COMPARTIMENT BOLI INFECȚIOASE-COVID-19

   Spitalul Municipal Dej vă pune la dispoziție numărul de telefon

0759 423 112

la care pot suna aparținătorii pacienților internați în Secția COVID, pentru a obține informații cu privire la starea de sănătate a acestora.

 

      Reglementari privind vizitarea si comunicarea cu pacientii internati în CONTEXTUL COVID-19 precum si managementul in caz de deces al pacientilor infectati cu noul coronavirus (SARS-COV2)               

 

          Pentru aparținătorii care nu dețin o adresă de e-mail si doresc să solicite aprobarea efectuării vizitei, cererile se găsesc la secretariatul spitalului, unde se completează și se înregistrază în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-09.00. Raspunsul se va ridica în aceeași zi, după ora 12.00, de la poarta spitalului.

          Menționăm că, în conformitate cu ORDIN  Nr. 487/2021 din 9 aprilie 2021 privind modificarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 436/2020 pentru aprobarea Protocolului specific privind managementul în caz de deces al pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), se aprobă doar vizitarea pacienților în stare critică/severă COVID-19 pozitivi cât și pacienții non-COVID care prezintă simptome severe de boală și nu pot comunica cu familia prin telefon.

 
 

Cerere vizita APARTINATOR                      Cerere vizita PREOT     

Protocol vizitare şi comunicare pacienţi

                     

Protocol managementul deces pacienţi infectaţi cu SARS-COV2