×

Compartiment Boli infecțioase COVID 19

Compartiment Boli infecțioase COVID 19

         Spitalul Municipal Dej vă pune la dispoziție numărul de telefon
0759 423 112
la care pot suna aparținătorii pacienților internați în Secția COVID, pentru a obține informații cu privire la starea de sănătate a acestora.

Compartiment – 40 paturi

                      Dr. Coman Laura - medic specialist boli infecțioase                     

                       Dr. Buduşan Ramona  - medic specialist pneumologie

      Reglementari privind vizitarea si comunicarea cu pacientii internati în CONTEXTUL COVID-19 precum si managementul in caz de deces al pacientilor infectati cu noul coronavirus (SARS-COV2)               

 

          Pentru aparținătorii care nu dețin o adresă de e-mail si doresc să solicite aprobarea efectuării vizitei, cererile se găsesc la secretariatul spitalului, unde se completează și se înregistrază în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-09.00. Raspunsul se va ridica în aceeași zi, după ora 12.00, de la poarta spitalului.

          Menționăm că, în conformitate cu ORDIN  Nr. 487/2021 din 9 aprilie 2021 privind modificarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 436/2020 pentru aprobarea Protocolului specific privind managementul în caz de deces al pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), se aprobă doar vizitarea pacienților în stare critică/severă COVID-19 pozitivi cât și pacienții non-COVID care prezintă simptome severe de boală și nu pot comunica cu familia prin telefon.

            Începând cu data de 25.10.2021, odată cu intrarea în vigoare a Hotararii nr. 1130/22 octombrie 2021, accesul în unitate al vizitatorilor, aparținători ai bolnavilor internați cu forma severă/critică de boală și care au primit aprobarea de vizită conform ORDIN  Nr. 487/2021 din 9 aprilie 2021, precum și al personalului firmelor de service este posibil numai dacă prezintă:

-     dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,           

                         sau

-      rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore

                        sau

-     rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore

                        sau

-     dovada trecerii prin boală, care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

 

Cerere vizita APARTINATOR                      Cerere vizita PREOT     

Protocol vizitare şi comunicare pacienţi

                     

Protocol managementul deces pacienţi infectaţi cu SARS-COV2