Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
×

Cabinet Endocrinologie

Cabinet Endocrinologie

      Endocrinologia tratează afecţiunile glandelor endocrine: tiroida, hipofiza, glandele sexuale şi suprarenale si hormonii secretati de acestea. Principalele boli din sfera afecţiunilor endocrinologice sunt: obezitatea, osteoporoza, nanismul, nodulii tiroidieni, acromegalia / gigantismul, hipo / hipertiroidismul, boala Addison, diabetul zaharat, hipoglicemia etc

Servicii:

       - consultație de specialitate

       - ecografie

 Consultațiile sunt făcute cu atenție și profesionalism, axate pe aflarea diagnosticului cu minimul de investigații și de timp din partea pacientului, dar în același timp cu continuarea investigațiilor până la momentul diagnosticului de certitudine.

Este important să știți că nodulii tiroideni au o frecvență din ce în ce mai mare în populația generală, în special la noi în țară datorită lipsei de iod. Ei sunt de obicei benigni, dar totuși 5% dintre ei pot avea un caracter malign, de aceea depistarea din timp a acestora poate asigura un tratament eficient. Gușa poate fi asociată cu hipotiroidie sau hipertiroidie care prin afectarea tuturor organelor și sistemelor reduc semnificativ calitatea vieții necesitind tratament de specialitate. Osteoporoza este o boală care apare mai ales la femeile aflate la menopauza. Descoperirea din timp în cadrul unui consult de endocrinologie poate preveni problemele locomotorii la varstnici.

                 PROGRAM DE ACTIVITATE

 Medic specialist endocrinologie:  Dr. Turturea Roxana

    Orar : Luni - Vineri 08:00 - 15:00

Programări Luni - Vineri intre orele 13:00 -14:00 tel: 0772256037